Victor va néixer a La Rochelle, França, el 1987. Va arribar a la Guildhall School of Music and Drama de Londres el 2007 per estudiar amb el professor David Pollard. El 2010 va obtenir el Bachelor of Music amb First Class i va ser guardonat amb el premi Concert Recital per l’alta puntuació a l’examen final. Va continuar els seus estudis al curs d'’opera de la GSMD (2010-2012) amb beca completa i obtenint un Màsters en Òpera amb Matrícula d'Honor. Mentre finalitzava els seus estudis va firmar un contracte amb Glyndebourne Festival Opera per la temporada d'estiu 2012. Victor Sicard  és part de la National Opera Studio a Londres becat per la Royal Opera House i durant el 2013 farà un tour internacional amb la companyia Le Jardin des Voix, acompanyat per les Arts Florissants sota la direcció de William Christie.

 

         Recentment, Victor Sicard ha guanyat el primer premi d'Òpera, Premi a la Jove Promesa i Premi al millor intèrpret francès al 24th International Competition de Marmande (França). També ha guanyat el primer premi al Mozart Singing Competition 2011 a Londres, primer premi al   23è Concurs Internacional FLAME 2012 a Paris, primer premi al 23è Concurs Paper de Música de Capellades 2012,  primer premi al Concurs Internacional de Cant Mirabent i Magrans 2011 a Sitges, segon premi al concurs Jackdaws Vocal Awards 2010 i a l’Oxford Lieder Young Artist Platform 2011 fent duo amb la pianista Anna Cardona. Aquest premi inclou una sèrie de recitals al Regne Unit durant les temporades 2011-2012 i 2012-2013. També ha estat un dels finalistes de la Guildhall Gold Medal 2011 celebrat al Barbican Hall de Londres i finalista del prestigiós concurs Kathleen Ferrier 2011 celebrat al Wigmore Hall de Londres.

         Abans d’emigrar a Anglaterra, Victor va començar a estudiar cant al cor del Conservatori d’Angers dirigit per Iain Simcock, amb el qual va grabar obres de Benjamin Britten en reconegudes sales de conert com l’Òpera de Bordeaux (Mustard, Midsummer’s Night Dream)  i Òpera d’Angers (Pirate Captain, The Golden Vanity). També va interpretar un ampli repertori d’obres de Bach a l’Església del Bon Pasteur a Angers. A l’edat de 7 anys va entrar al Conervatori estudiant cant, violí i solfeig i als 15 va ser acceptat a la classe del Professor Yves Sotin, amb qui va obtenir el DEM de cant i el dimploma de teoria, tots dos títols amb matrícula.


          El seu repertori operàtic inlcou el Conte d’Almaviva i Figaro de Le Nozze di Figaro de Mozart ; Papageno de Die Zauberflöte de Mozart, ambdòs pel Conservatori d’Angers. Gasparo de Rita de Donizetti a la Guildhall. Escenes d’òpera de The Rape of Lucretia de Britten (Junius), Falstaff de Verdi (Ford), Don Giovanni de Mozart (Don Giovanni), La Traviata de Verdi (Germont) per la Guildhall, l’Elisir d’amore de Donizetti (Belcore) per les Azuriales 2011, Herr Fluth de l’òpera Die lustigen Wieber von Windsor de Nicolai i Demetrius de The Midsummer Night’s Dream de Britten (Barbican Theatre, Londres).

          El seu repertori d’oratori inclou Carmina Burana d’Orff i Belshazzar’s Feast de Walton amb la Worthing Philharmonic Orchestra. Ein Deutsches Requiem de Brahms, Requiem de Fauré, Dixit Dominus de Vivaldi, Messe Thérèse de Haydn i la Missa en Mib Major de Schubert per l’Orquestra de l’Ouest i el Cor de Bretanya, La Petite Messe Solennelle de Rossini pel Festival d’Oratori de Conques, La Missa Gallica de Lallement a Angers, el Magnificat en re, La Passió segons St. Mateu per la Southampton Choral Society.


          Victor va ser guardonat amb la beca INDEPENDENT OPERA Vocal Scholarship a la Guildhall School of Music and Drama. També vol donar les gràcies al suport de la Guildhall School Trust, Vandervell Foundation, Music Students' Hostel Trust, Karl Grossfield i particularment a l’Anna Cardona per la seva inimaginable ajuda.